Orange Yachting is nu officieel distributeur van het Italiaanse Pardo Yachts

Geavanceerde technologie, design, elegantie, kwaliteit en innovatie gebaseerd op jarenlange ervaring zijn de kenmerken van het jonge Pardo Yachts. Deze exclusieve botenbouwer ontwerpt voor mensen met oog voor kwaliteit en een voorliefde voor comfort, design, prestatie en snelheid. Pardo Yachts vindt zijn oorsprong in de gerenommeerde  Italiaanse scheepswerf  “Cantiere del Pardo” waar sinds 1973 meer dan vierduizend high performance boten zijn geproduceerd.

When style meets performance
De Pardo 43 is het eerste model volgend jaar komt de grotere Pardo 50. De Pardo jachten kenmerken zich door een exclusief design en een hoogstaande afwerking. Op de Pardo 43 heeft  men twee grote plaatsen waar men kan zonnen, een op de boeg en een achter. De buitenkeuken is geplaatst onder de T-Top met daarbij een zitgedeelte en een zonnedek. Binnen vindt met een zeer grote ruimte met een ruim 2 persoonsbed. Daarnaast is er een achter cabine met twee enkele bedden voor gasten. het bovendek is multifunctioneel en aanpasbaar. Bovendien kan de Pardo 43 volledig gepersonaliseerd worden naar gelang de wensen van de eigenaar.

De Pardo 43 is te bestellen bij Orange Yachting Yachting in Sassenheim met een vanaf prijs van  € 543.290,- incl. BTW.

Orange Yachting presenteert de nieuwe Pardo 43 voor het eerst tijdens de Cannes Boot show van 12 – 17 september. Voor meer info: www.orangeyachting.nl

 

Verder lezen

Een goede boot of een luxe jacht is altijd welkom. Niets is zo lekker als met een stralende zon aan...

Een tijd geleden werd de wereld geïntroduceerd met de nieuwe generatie van de Bentley Continental...

Lastige taak De vorige BMW 5 Serie was een van de meest succesvolle aller tijden. Dit zorgde voor...