Akasha Holistic Wellbeing Centre: Een oase van luxe en rust midden in Amsterdam

Wanneer u het Akasha Holistic Wellbeing Centre in het prachtige Conservatorium Hotel betreedt, is het haast onmogelijk om niét te ontspannen. Akasha is een verborgen parel van 1.000 m2 aan sport & wellness faciliteiten. U vindt het Wellbeing Centre onder de indrukwekkende lobby van het hotel, ook wel de meest luxe huiskamer van Amsterdam genoemd. Als u via de trappen naar beneden daalt, ontsnapt u aan het dagelijkse leven en de drukte van de stad en belandt u in een oase van luxe en rust.

De filosofie
Akasha is vernoemd naar de vier basiselementen van de natuur die het leven mogelijk maken: vuur, water, lucht en aarde. De naam Akasha weerspiegelt een visie om deze vier basiselementen harmonieus met elkaar te verenigen. Zo ook in dit luxe Wellbeing Centre: de Gym staat voor vuur, de Yogastudio en behandelingen in de Spa voor lucht, het zwembad uiteraard voor water en de organische bar voor aarde. Een bezoek aan Akasha moet voor elke gast een moment van rust voor lichaam en geest zijn.

Spa
De Akasha Spa is opgedeeld in zeven behandelruimtes, een jacuzzi, een sauna en een Hamam. Er is een groot zwembad aanwezig en daarnaast kunt u in het speciale Watsu-bad, de Watsu behandeling ondergaan. Voor de fijne gezichts- en lichaamsbehandelingen in de spa maakt Akasha gebruik van de vooraanstaande merken Anne Sémonin en Natura Bissé. De producten van Anne Sémonin zijn heel aromatisch en gericht op ontspanning en beleving. De natuurlijke producten van Natura Bissé zijn efficiënter, u ziet direct effect: het verjongt en verzacht de huid.

Gym
Voor een combinatie van sport en ontspanning raden we een bezoek aan de ingebouwde gym aan. De gym van Akasha bestaat uit een fitnessgedeelte en een aparte yogaruimte. In de yogaruimte kunt u gebruikmaken van het brede aanbod aan groepslessen zoals yoga, pilates en meditatie. Wilt u zich nog meer in het zweet werken? Ga dan voor een personal training sessie of één van de vele lessen in verschillende sportdisciplines in de gym.


Pure Luxe behandelingen

Seven Chakra Treatment
Eén van de ‘signature treatments’ van de Akasha Spa is de Seven Chakra Treatment. Een behandeling die de balans tussen alle zeven energetische lichaamscentra opzoekt. Het omvat een combinatie van hoofd- en lichaamsmassages en reflexologie. Totale ontspanning en energie gegarandeerd!

The Ultimate Diamond Experience Life Infusion
Een buitengewone en luxueuze behandeling die de huid verbetert en verjongt: goud, diamanten en zelfs parels worden toegepast om uw huid te verwennen. Kom tot rust en laat uw huid weer stralen als nooit tevoren!

Watsu
Watsu is een nieuwe vorm van Shiatsu. Een drukpuntmassage, maar dan in een privézwembad op lichaamstemperatuur. Tijdens deze behandeling ligt u met uw oren onder water en geeft u zich volledig over aan de therapeut, die u op verschillende manieren door het water beweegt. Door de gebruikte drukpunttechnieken, worden uw ruggengraat, gewrichten en spieren losgemaakt en blokkades in de energiebanen opgeheven.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel op de website van Akasha voor meer informatie over het afsluiten van een membership!

Akasha Holistic Wellbeing Centre – Conservatorium Hotel
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam
020 570 0067
www.conservatoriumhotel.com/wellness

Lees hier meer artikelen uit Pure Luxe Magazine 2

Tekst: Odette van der Veeken
Fotografie: Akasha Holistic Wellbeing Centre

Verder lezen

Voor een uitstekende kop koffie wil je naast top-kwaliteit bonen ook een perfecte machine bezitten...

Wanneer we spreken over een zeer luxueus en exclusief merk, dan kan Christian Louboutin zeer zeker...

De nieuwe geur van Morreale Paris is erg bijzonder en dit heeft alles te maken met het luxueuze...