Hertz per direct in zakelijk personenvervoer met VIP Executive Cars

Hertz introduceert met trots VIP Executive Cars. Dit assortiment is ontstaan uit onder andere de vraag naar luxe auto’s door chauffeursdiensten en organisaties die belangrijke personen willen vervoeren naar belangrijke congressen en evenementen.

Het modelgamma van de VIP Executive Cars bestaat uit luxe personenauto’s zoals Mercedes-Benz S-Klasse, Jaguar XJ, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90. Voor het gezamenlijk vervoeren van meerdere personen kan er gekozen worden voor de luxe minibussen zoals de Mercedes-Benz V-Klasse en de Vito. Alle VIP Executive Cars worden geleverd in een zwarte of donkerblauwe kleur, zijn voorzien van lederen bekleding en nog vele andere luxe opties.

Productdifferentiatie

Naast Hertz 24/7 en Hertz Minilease zal Hertz met het VIP Executive Cars product nog verder differentiëren. Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz: “Hertz is constant bezig met wat de markt van ons vraagt. Wij merken dat er een grote vraag is naar auto’s die direct inzetbaar zijn voor personenvervoer zoals directiechauffeur diensten, maar bijvoorbeeld ook artiestenvervoer tijdens het muziekevenement ADE. Speciaal voor deze doelgroep biedt Hertz de VIP Executive Cars aan”.

Ontzorgen

Hertz is de eerste grote autoverhuurder in Nederland die specifiek deze zakelijke markt bedient. Van den Helder: “het is in de zakelijke markt juist de kunst om zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom maakt Hertz de belofte naar de klant dat de auto’s voor de volle 100% gereinigd zijn, motorisch in uitstekende staat verkeren en indien gewenst bij de klant afgeleverd worden.
Hertz probeert altijd een zo groot mogelijke meerwaarde te leveren en wij denken met dit product weer een stap verder te zijn”.

Meer informatie over de VIP Executive Cars kunt u vinden op www.hertz.nl/vipexecutivecars
of u kunt contact opnemen met ons VIP Executive Cars team op +31 (0)23 567 0747.

Verder lezen

Elektrisch rijden is de toekomst. Autofabrikanten zetten dan ook steeds meer in op de ontwikkeling...

Het is inmiddels alweer bijna 48 uur geleden dat de nieuwe Porsche 911 – de 992 – aan de wereld...

De Mercedes-Benz 300 SL Gullwing is een waar icoon. Onder vele liefhebbers wordt het gezien als ’s...