We hebben nu ook bewegend beeld van Rolls Royce’s 62 meter lange superjacht

Eerder al lieten we jullie kennis maken met het Crystal Blue superjacht van Rolls Royce. Het luxueuze automerk en de producent van vliegtuigmotoren heeft zich inmiddels verplaatst naar het water en Crystal Blue is hiervan het eerste bewijs. Het superjacht is een knik naar de toekomst van jachten waarin hybride techniek centraal staat. 

Rolls Royce Crystal Blue

Het superjacht kent zoals gezegd een lengte van maar liefst 62 meter en biedt plaats aan 24 opvarenden. Vergezeld door een twee ‘bootje’ dat de naam Blue Shadow draagt, moet dit jacht de toon zetten voor toekomstige vaartuigen. Inmiddels is er ook bewegend beeld opgedoken van het concept zoals dit door Rolls Royce voorgesteld wordt.

 

Dat dit een toonaangevende benadering is voor de scheepsbouw, dat moge duidelijk zijn. Nu er steeds meer informatie opduikt, zijn wij heel benieuwd of dit duo van hybride luxe ooit gerealiseerd zal worden. Er zal heus wel een vermogend persoon zijn die zich hiervoor interesseert en enkele miljoenen aan de kant wil schuiven om dit project te realiseren. Wij wachten af!

Verder lezen

Altijd al eens willen proeven van het luxe leven van Jordan Belfort, maar nooit de titel van “wolf...

Ferrari brengt 2 nieuwe modellen uit, genaamd Monza SP1 en SP2 Sports Cars. Het design van de...

Verjaardagfeestjes, iets waar vrijwel iedereen blij van wordt. Logisch ook wel, wanneer er iets te...