Deze Moderne Villa in Kaapstad is een Eerbetoon aan het Adembenemende Uitzicht

De mensen van SAOTA en Studio Parkington maken zeer indrukwekkend en moderne villa’s rondom de wereld. Bij het maken van deze villa in Kaapstad hebben ze zichzelf overtroffen en doen ze het uitzicht van de prachtige locatie eer aan met dit spectaculaire moderne huis. 

De villa bevat een moderne en ruime woonkamer, keuken en slaapkamers elk met enorme ramen waardoor ze allen van het adembenemende uitzicht gebruik maken. Buiten bevind zich een ruim zwembad, jacuzzi en royaal zitgedeelte. Neemt gerust de virtuele tour door het huis hieronder, het is moeilijk niet onder de indruk te zijn van dit huis.

unknown-2

Lees ook: Binnenkijken bij Martin Garrix’s Nieuwe Penthouse van €1 Miljoen

Verder lezen

Wanneer het aankomt op een mooie ligging voor je huis, dan is een kustplaats een torenhoge...

Als voetballer in de Eredivisie hoef je in principe niet te creperen op een vierkante meter....

Een luxe woning kun je op alle plekken van de wereld verwachten. Soms zie je ’t direct, soms ligt...