Deze Moderne Villa in Kaapstad is een Eerbetoon aan het Adembenemende Uitzicht

De mensen van SAOTA en Studio Parkington maken zeer indrukwekkend en moderne villa’s rondom de wereld. Bij het maken van deze villa in Kaapstad hebben ze zichzelf overtroffen en doen ze het uitzicht van de prachtige locatie eer aan met dit spectaculaire moderne huis. 

De villa bevat een moderne en ruime woonkamer, keuken en slaapkamers elk met enorme ramen waardoor ze allen van het adembenemende uitzicht gebruik maken. Buiten bevind zich een ruim zwembad, jacuzzi en royaal zitgedeelte. Neemt gerust de virtuele tour door het huis hieronder, het is moeilijk niet onder de indruk te zijn van dit huis.

unknown-2

Lees ook: Binnenkijken bij Martin Garrix’s Nieuwe Penthouse van €1 Miljoen

Verder lezen

Deze nieuwe villa in de buurt van de Belgische stad Gent is zonder enige twijfel een van de meest...

Eerder al lieten we je weten dat het genetisch vaststaat of je wel of niet rijk zal worden. Nu is...

Hier bij Pure Luxe hebben wij – en jullie – inmiddels zoveel prijzige optrekjes voorbij zien komen,...