Deze Moderne Villa in Kaapstad is een Eerbetoon aan het Adembenemende Uitzicht

De mensen van SAOTA en Studio Parkington maken zeer indrukwekkend en moderne villa’s rondom de wereld. Bij het maken van deze villa in Kaapstad hebben ze zichzelf overtroffen en doen ze het uitzicht van de prachtige locatie eer aan met dit spectaculaire moderne huis. 

De villa bevat een moderne en ruime woonkamer, keuken en slaapkamers elk met enorme ramen waardoor ze allen van het adembenemende uitzicht gebruik maken. Buiten bevind zich een ruim zwembad, jacuzzi en royaal zitgedeelte. Neemt gerust de virtuele tour door het huis hieronder, het is moeilijk niet onder de indruk te zijn van dit huis.

unknown-2

Lees ook: Binnenkijken bij Martin Garrix’s Nieuwe Penthouse van €1 Miljoen

Verder lezen

Wat is een luxe woning zonder een minstens even luxe bolide? Precies, helemaal niks. Zo dachten de...

Wat dacht u van een idyllische strandvakantie met witte zanden, helder blauw water, lucht en een...

Hier bij Pure Luxe hebben wij – en jullie – inmiddels zoveel prijzige optrekjes voorbij zien komen,...