Deze voetbaltafel van Hermès kan van jou zijn voor $68.300

Een voetbaltafel is voor velen van ons ultiem speelplezier. Als dat niet het geval is, dan is ’t gewoon heel vet om een dergelijk item in je woning te hebben staan. Het is weliswaar vermaak, maar indien goed gedaan – ook heel stijlvol. Hermès begrijpt dit en maakt daarom deze unieke voetbaltafel. Het is hun interpretatie van een alom bekend spel, met tevens een prijskaartje dat daarbij hoort.

Hermès

De voetbaltafel is natuurlijk niet zomaar een product. Hermès heeft een naam hoog te houden wat betreft goede, luxueuze producten en dat geldt ook voor deze voetbaltafel. De spelers zijn – in lijn met de heritage van het merk – niet langer voetbalspelers, maar jockeys. Tevens gebruikt het modehuis luxe afwerking zoals dubbele stiksels, kalfsleer en luxueus hout.

hermes voetbaltafel Pure Luxe 6

Mocht je je inrichting aan willen kleden met deze super-de-luxe voetbaltafel van het bekende modehuis, dan kun je op hun website terecht om dit pronkstuk aan te schaffen. Het kost slechts $68.300, maar dan heb je wel een voetbaltafel die je niet snel ergens anders zal vinden.

Bron: Hermès

Verder lezen

Deze nieuwe villa in de buurt van de Belgische stad Gent is zonder enige twijfel een van de meest...

Zondagen zijn rustdagen, althans zo werden ze door de Heer bedoeld. Niet raar dus dat we massaal...

Het WK voetbal is officieel ten einde. ’s Werelds grootste voetbaltoernooi kan iedere editie weer...