Linda de Mol heeft voor haar dochter dit €875.000 kostende stulpje in het centrum van Amsterdam gekocht

Wie de juiste ‘de Mol’ achter z’n naam mag schrijven, is gegarandeerd vrijgewaard van enige financiële zorgen. De familie de Mol is misschien wel de grootst mogelijke mediaspeler die we in dit land kennen en dat levert natuurlijk de nodige financiële vrijheid op. Zoveel dat je niet alleen voor jezelf moet zorgen, maar ook je kinderen een behoorlijk leven kunnen leiden. Zo bewijst Linda de Mol maar weer eens. Nadat ze eerder al een woning voor haar zoon kocht, is nu haar dochter Noa aan de beurt.

Dochter gaat wonen aan de rand van de Jordaan

Zoals gezegd kocht Linda de Mol eerder al een woning in Amsterdam voor haar zoon. Hij mocht destijds intrekken in een woning die een schamele €950.000 kostte. In navolging van de jongeman gaat nu ook dochterlief naar Amsterdam om haar vleugels uit te slaan en op zichzelf te wonen. Noa de Mol zal een benedenwoning betrekken aan de rand van de Jordaan voor een prijs van €875.000. Overigens was de vraagprijs van dit optrekje €899.000, dus de Hollandse bespaar-mentaliteit heeft zich ook hier weer laten gelden.

woning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxe

De benedenwoning telt in z’n totaliteit 143 vierkante meter woonoppervlak, aldus Bekendeburen. In totaal zijn er drie slaapkamers en een badkamer aanwezig, verdeeld over twee woonlagen. Het onderkomen heeft tevens twee balkons en nog een patio. Kortom, het is absoluut geen slecht ‘begin’ van een carrière als inwonende van Amsterdam. We kunnen ons voorstellen dat menig woningzoekende hier extreem jaloers op is. Het verschil moet er zijn zullen we maar zeggen.

woning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxewoning amsterdam dochter linda de mol benedenwoning jordaan Pure Luxe

Bron: Bekendeburen

Verder lezen

Mocht je je afvragen of we een fout hebben gemaakt in het schrijven van de titel, dan kunnen we je...

Airbnb werd ooit in ’t leven geroepen met als doel mensen onderdak bieden in je eigen woning, tegen...

Als het gaat om prijzige onderkomens en nederige luxe-stulpjes, dan hebben we in Nederland een...