Cristiano Ronaldo draagt een horloge van $2 miljoen(!) tijdens persconferentie

Het is weer zover, we mogen deze week eindelijk weer genieten van clubvoetbal op het allerhoogste internationale podium. Voorafgaand aan de Champions League-wedstrijden worden diverse coaches en spelers beschikbaar gesteld voor enkele vragen van de aanwezige journalisten. Deze week is enigszins speciaal voor Cristiano Ronaldo, aangezien hij met z’n nieuwe werkgever (Juventus) tegen z’n oude liefde speelt: Manchester United. Een beladen wedstrijd dus. Ronaldo was dan ook aanwezig op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd en wist daar alvast de show te stelen. Hij droeg namelijk een met diamanten bezaaid horloge van maar liefst $2.000.000.

Cristiano Ronaldo investeert miljoenen in Jacob & Co.

Het lijkt oprecht een dingetje, hoe duurder luxe items worden, hoe lelijker ze uit mogen zien. We wisten jullie eerder al te vertellen dat Drake een wel heel bijzonder horloge in z’n bezit heeft met een prijskaartje van $750.000 – iets wat nou ook niet het meest subtiele design waarborgt. Echter, het horloge om de pols van Cristiano Ronaldo is toch wel echt de overtreffende trap te noemen.

Cristiano Ronaldo Juventus Jacob Co horloge Pure Luxe

Foto: Youtube (still).

Wat direct opvalt is het feit dat het ‘ding’ schittert bij de minste beetjes licht. Niet vreemd natuurlijk, aangezien deze Jacob & Co. Caviar Tourbillon bezet is met maar liefst 424 witte diamanten. Nu weten we dat Jacob & Co. nou niet bepaald onopvallende horloges creëert, maar dit exemplaar is toch wel echt extreem. Ronaldo is al ambassadeur van het merk sinds 2013, logischerwijs wordt hij dan ook geregeld gespot met een Jacob & Co. om z’n pols.

Cristiano Ronaldo Juventus Jacob Co horloge Pure Luxe

Foto: Youtube (still).

Cristiano Ronaldo Juventus Jacob Co horloge Pure Luxe

Foto: Youtube (still).

Bron: Daily Mail

Verder lezen

De ‘Rich & Famous’ van deze wereld staat erom bekend dat ze zich vaak met de geneugten des levens...

Het is alweer even geleden dat Maastricht onderdeel was van de verzameling steden die gelden als...

Marilyn Monroe is nog altijd een van de meest iconische filmsterren aller tijden. Daarnaast had ze...