Voor €14.500 is deze exclusieve Leica M10-P van jou

Het Duitse merk Leica staat bekend om de hoogwaardige optische apparatuur die het produceert. Nu heeft het merk een nieuwe limited edition gepresenteerd, om de opening van de nieuwe locatie in Wenen (Oostenrijk) te vieren. Deze locatie zal later dit jaar openen. Deze Leica M10-P ”Bold Grey” staat garant voor een goede stijl en kwaliteit. Iets waar we bij Leica natuurlijk vanuit mogen gaan.

De Leica M10-P Bold Grey

Het eerste wat opvalt wanneer je deze camera ziet is de antraciet grijze coat, die voor een mooie en bijzondere uitstraling zorgt. Volgens Leica zelf zorgt deze coating ervoor dat de camera bestand is tegen vele omstandigheden. De limited edition camera krijg je samen met een kwalitatief uitstekende lens, een Summicron-M 1:2/35 ASPH, die eveneens de grijze coating heeft. Leica: ”Door het grijze uiterlijk is de camera conservatief en onopvallend. Dit stelt de gebruiker in staat om prachtige momenten vast te leggen, zoals alleen een Leica camera dat kan.”

Leica M10-P PURE LUXE

Wereldwijd slechts 60 exemplaren verkrijgbaar

Behalve de grijze coating zijn er natuurlijk nog meer bijzonderheden te vinden. Zo beschikt de camera over een red anodized release button en een solide messing componenten. Verder is de limited edition exact hetzelfde als de reguliere Leica M10-P. Zo heeft deze camera een klassieke ronde lens voor de 24 megapixel full-frame sensor en een Maestro II foto processor.

Leica M10-P PURE LUXE

De speciale uitgave wordt uitgebracht in een leren box en beschikt daarnaast over een band in dezelfde grijze kleur als de camera. Hierbij zitten rode accenten waardoor de camera stijlvol oogt. Wereldwijd zijn er slechts 60 camera’s van dit type beschikbaar, en hij is nu beschikbaar in de voorverkoop voor ongeveer €14.500. Hiermee krijg je de beschikking over een exclusieve en kwalitatief zeer goed Leica.

Leica M10-P PURE LUXELeica M10-P PURE LUXE

Bron: LuxuryLaunches

 

Verder lezen

Een elektrische fiets is steeds vaker te spotten in het Nederlandse straatbeeld. Het lijkt langzaam...

Vorig jaar werd al een samenwerking tussen het Franse Bogarde en Dior Homme de wereld in...

Het is niet de eerste keer dat er een voorwerp voorbij komt met een hoge verzamelwaarde. Zo wisten...