Tudor en David Beckham onthullen de Tudor Double Date

Tudor, het kleine zusje van Rolex, heeft de handen ineengeslagen met niemand minder dan David Beckham. Ze brengen opnieuw een iets meer betaalbaar alternatief voor een Rolex op de markt, de Tudor Double Date. Een klassieke dress watch waarmee je zeker gezien mag worden.

Tudor Double Date met David Beckham

De laatste toevoeging aan de elegante collectie van Tudor komt met iets minder kabaal op de markt. De Tudor Double Date is een klassieke dress watch compleet met nieuwe mechanismes en uiteraard de keuze uit verschillende opties. Het horloge heeft subtiele lijnen en komt met een 42mm stalen kast, die in vier designs verkrijgbaar is:

  • Zilver met geel-goude uurwijzers.
  • Zwart met rhodium plating geel-goude uurwijzers.
  • Champagne kleur met geel-goude uurwijzers.
  • Opaline met blauw, beschikbaar met en zonder diamanten.

tudor double date PURE LUXE

De overige opties

Verder heb je de optie om de bezel van staal of van staal en een geel-goude dubbele kast te nemen. De laatste is dan met een gepolijste afronding. Uiteraard is het meest opvallende de beweging van het horloge, een nieuwe Manufacture Calibre gemaakt bij Tudor zelf. Dit zorgt voor een kleine seconden functie onderaan de klok en een dubbele datum functie bovenaan, voor het eerst bij Tudor, De MT5641 Calibre is daarnaast gecertificeerd door de het Zwitserse COSC, waardoor precieze tijdswaarneming is gegarandeerd. Het horloge is afgemaakt met een 70-uurs batterij reserve, is 100 meter waterproof en je hebt de keuze tussen staal, staal met goud-geel of een mat bruine krokodillen lederen band.

Bron: D’Marge

 

Verder lezen

Dat de Porsche 911 (991) aan z’n laatste loodjes bezig was, dat was al geruime tijd duidelijk. Toch...

Eerder deze week lieten we jullie al kennismaken met de vernieuwde, extreem dunne Audemars Piguet...

Sterren hebben vaak een voorliefde voor dure, exclusieve producten. Een bijna logisch gevolg van...