Cabaretier Hans Teeuwen koopt dit magnifieke optrekje in Amsterdam

Dat cabaretier Hans Teeuwen niets te klagen heeft blijkt wel uit zijn nieuwste aankoop. Hij is onlangs trotse eigenaar geworden van een bijzonder pareltje in Amsterdam Zuid. Het drie-dubbele-benedenhuis is gelegen aan de Frans van Mierisstraat. Dit heeft hij gekocht voor maar liefst €1.150.000 zonder hiervoor een hypotheek te hoeven afsluiten. Neem een kijkje in het nieuwe pand van Hans Teeuwen. 

Het nieuwe onderkomen van Hans Teeuwen is Amsterdam in alle opzichten

Het drie-dubbele-benedenhuis heeft een oppervlakte van 286 vierkante meter en ademt nog de sferen uit 1900. Het huis beschikt over acht kamers, verdeelt over drie woonlagen. Hier bevinden zich onder andere zes slaapkamers en een badkamer. Daarbij heeft het ook nog een ruime achtertuin van maar liefst 99 vierkante meter, gelegen op het zuiden en een dakterras. Dit is echter het tweede huis van Hans Teeuwen in Amsterdam. Buiten het onlangs gekochte magnifieke grachtenpand bezit hij ook nog een appartement aan de Wouwermanstraat dat hij in 1997 kocht voor een bescheiden bedrag van 294.000 euro.

Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe

Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe

Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe

 

Bron: Bekende Buren

Verder lezen

Het komt niet vaak voor dat gigantische bouwwerken omgebouwd worden tot woning, maar in het geval...

De dag beginnen met een prachtig uitzicht op de Grote Oceaan, wat wenst een mens nog meer in zijn...

Wonen in de Big Apple is voor velen een droom. Niet omdat de stad dezelfde allure heeft als...