Deze Louis Vuitton pooltafel is het perfecte accessoire voor jouw interieur

We hebben hier bij Pure Luxe als een gesproken over een voetbaltafel van Hermès, een accessoire dat natuurlijk niet kan ontbreken in ieder stijlvol interieur. Toch is er ook op dit gebied genoeg te concurreren, zo blijkt uit deze nieuwe tease op de Instagram-pagina van Louis Vuitton. Het bekende modehuis gaat namelijk een heuse pooltafel lanceren.

Louis Vuitton pooltafel

Het is algemeen bekend dat grote modehuizen zich zo eens in de zoveel tijd laten verleiden tot het creëren van de meest uiteenlopende accessoires. Natuurlijk kijken ook zij naar elkaars kunsten. Logischerwijs geeft het ene merk dus vaak antwoord op het andere merk. Zo kwam Hermès enige tijd geleden met een voetbaltafel die geheel naar de huisstijl van het merk op bovengemiddeld niveau is afgewerkt. Het duurde niet lang of er kwam een antwoord op deze creatie.

Deze pooltafel van louis vuitton is het perfecte accessoire voor je interieur Pure Luxe

Niet veel later dus komt Louis Vuitton met deze teaser van een pooltafel. Wat ons betreft een geweldig accessoire om je interieur mee aan te kleden. Hoe of wanneer dit luxe accessoire op de markt komt is nog onduidelijk, misschien blijft het zelfs bij een prototype. Zeker is wel dat deze pooltafel ongetwijfeld met enige eenvoud eigenaars zal vinden. In de foto zien we in ieder geval een stijlvolle set ballen geheel in LV-stijl. We zijn benieuwd naar meer foto’s van dit stukje luxury.

Bron: Luxurylaunches

Verder lezen

Filmposters worden met enige regelmaat een iconisch onderdeel van een film. Dit geldt zeker voor...

Als we praten over het hedendaagse basketbal, dan is LeBron James zonder twijfel de grootste ster...

Met geld koop je alles – nou ja, bijna alles dan. Er zijn enkele dingen die met geen enkel bedrag...