Een lekker bootje om de zomer stijlvol mee af te sluiten, deze Tecnomar EVO 120 Ice White Edition

Dat Italianen een goed gevoel voor stijl hebben wisten we al. Echter wordt dit nogmaals benadrukt door Tecnomar’s laatste creatie. In het rijtje van luxueuze uitstralingen kan het jacht Tecnomar Evo 120 Ice White Edition namelijk zeker niet ontbreken. Met name het futuristische design en het buitengewoon luxe interieur springen direct in het oog.

In stijl varen met de Tecnomar Evo 120 Ice White Edition

In het futuristische design heeft Tecnomar hun uiterste best gedaan om het tot een luxueuze jacht te vormen. Daarbij is er tevens goed nagedacht over de technische eigenschappen van het model. Met de jacht is het mogelijk om 26 knopen te halen met daarnaast een selectie van krachtcentrales van MTU die tot 1939kw leveren.

Interieur details

Het interieur van de Tecnomar Evo 120 is zowel gericht op luxe als comfort. Dit is in het centrale gedeelte terug te zien. Waarbij er gebruik gemaakt is van 2 deuren aan beide kanten van de buiten bar waardoor er toegang is tot de leefruimte. Hierdoor biedt het tevens de mogelijkheid om een open ruimte samen te stellen. Ook is dit terug te vinden in het ontwerp van het bovenste zonnedek. Deze is ingericht voor zowel ontspanning als eventuele feestelijke gelegenheden. Met daarbij een op maat gemaakte ‘infinty style’ zwembad.

Tecnomar Evo 120 model Pure Luxe

De salon wordt gevormd door de Carrara-marmeren panelen samen met kamer hogen ramen . Deze marmeren panelen zijn door de designers van Tecnomar bewust uitgezocht.  Met name omdat de panelen een natuurlijk design hebben, wat perfect gecombineerd is met de sfeerkleuren.

Tecnomar Evo 120 model Pure Luxe

Op het top dek is er nog een eet ruimte gecreëerd in combinatie met een ontspanningsruimte. Deze bevat een speciale spa met massage, die binnen enkele minuten kan worden veranderd in een hut met en-suite badkamer.

Tecnomar Evo 120 model Pure Luxe

Bron: Luxuo

Verder lezen

Altijd al eens willen proeven van het luxe leven van Jordan Belfort, maar nooit de titel van “wolf...

Ferrari brengt 2 nieuwe modellen uit, genaamd Monza SP1 en SP2 Sports Cars. Het design van de...

Verjaardagfeestjes, iets waar vrijwel iedereen blij van wordt. Logisch ook wel, wanneer er iets te...