Deze Jet Capsule Royal Version ‘boot’ is hét speelgoed voor de rijken der aarde

Als vermogend individu ben je natuurlijk constant bezig met de zoektocht naar een leuke manier voor het besteden van je geld. Zo start je misschien een autoverzameling, koop je wat vastgoed op links en rechts of begin je een wijncollectie. Hoe dan ook, met een goedgevulde bankrekening zijn de opties praktisch eindeloos. Zeker wat leuk ‘speelgoed’ betreft. Neem nou deze Royal Version 001 van Jet Capsule. 

Dé tender voor wie bang is nat te worden

We kennen deze creatie van Jet Capsule natuurlijk al een tijdje. Toch is de toevoeging van de Royal Version 001 een welkome toevoeging. Het betreft ditmaal namelijk een tender met meer plaats dan z’n kleinere broer. Met z’n 8 meter lengte is er plek voor maximaal 9 passagiers. Allen gestoeld in een prachtig lederen zetel die werkelijk van adelijke kwaliteit is – hence the name. Aan de achterzijde biedt een gemotoriseerde carbon deur toegang tot de tender.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe

Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van een heus toilet, een wet bar en dus één van de lederen zetels. De afwerking is werkelijk subliem en geheel in lijn met de verwachtingen. De Royal Version 001 wordt aangedreven door één of twee Yanmar dieselmotoren – gekoppeld aan een Rolls-Royce jet-engine. Hiermee is de tender in staat topsnelheden te halen tot 62 knopen.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe

Daarnaast zorgt een paar Torqeedo elektromotoren voor een iets subtielere stuwkracht – met 12 knopen. Het prijskaartje van dit leuks? Zo’n €250.000 om in te stappen. Niet mals, maar dan heb je wel een leuk speelgoedje.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe

Verder lezen

Als het gaat om supercars met een eigen identiteit, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat...

Het moge duidelijk zijn dat een BMW M6 een van de dikste coupés is die het automerk ooit op de...

Een tijdje geleden wisten we jullie te vertellen dat Bentley een nieuwe gooi doet naar de titel...