Wie nu naar Bali gaat hoeft niet bang te zijn de meest unieke spots, mooiste strandjes en het allerlekkerste eten te missen. Geen uren screenshotten op Instagram, verdwalen op TripAdvisor of speuren op Google… geen Bali FOMO meer! Want in de Welike Bali Travel Guide vind je het ultieme overzicht.

Bali insiders Priscilla Rosmolen en Evelien Riupassa -beter bekend als Welike Bali’s Pris & Eve- komen in de 7 jaar sinds zij op het zonnige eiland wonen, op de meest geweldige (jaloersmakende!) plekken en hebben nu hun persoonlijke favorieten in dit boek verzameld; van hun all-time vaste go-to spots tot de onbekendere hidden gems.

img_7424-federico-vanno-liquid-barrel-1024x683
Het is de allereerste persoonlijke insider gids over Bali voor de ‘Creative traveler’. Iemand die de standaard toeristische attracties graag overslaat en houdt van unieke plekjes. Van beach tot jungle en luxe tot local (want in Bali kan het allemaal!). De Engelstalige Bali Guide telt 156 pagina’s en is gevuld met hun persoonlijke tips en fotografie van Pris & Eve. En of je nou ruim bepakt gaat of alleen met een kleine rugtas, de Guide is er zowel in print als online.

welikebali-guide-10-1024x683

Lees ook: Voor $6 Miljoen is het Gehele W Hotel op de Malediven een Week Lang van U