Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness resort heropend

Per 1 juli is de verhuur van de nieuwe vakantiehuizen van Oasis Coral Estate op Curaçao gestart. Dit Beach, Dive & Wellness resort ligt in het natuurgebied Rif St. Marie op Curaçao en heeft de afgelopen jaren een grondige renovatie en uitbreiding gehad. Een nieuw begin en ook een nieuwe naam: Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness resort.

“Wij zijn erg blij met de heropening van Oasis Coral Estate” zegt André Roelofs, directeur van Oasis Parcs “Met de vele faciliteiten, uitzicht op zee en de prachtige nieuwe accommodaties is het een uniek product geworden op Curaçao. Op 8 september zal de opening officiëel plaatsvinden”. Het voormalig Habitat Hotel is inderdaad niet meer terug te herkennen en de nieuwe naam ‘Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness resort’ zorgt voor een nieuwe start.

Malou Versloot, commercieel manager Oasis Parcs, vult aan: “Oasis Parcs heeft in Curaçao een uniek premium vakantieresort, waarbij service en beleving centraal staat. Dit bereiken we met de unieke ligging aan Rif St. Marie en de uitgebreide faciliteiten en nieuwe accommodaties.” Vanaf 1 juli zijn de nieuwe vakantiewoningen voor 1-4 personen te boeken. Deze ‘Lanais’ woningen, hebben een heerlijke open woonkamer zodat er echt van het buitenleven genoten kan worden.

Naast een gratis huurauto zorgt het resort Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness resort voor een intieme omgeving met heel veel faciliteiten. Zo kunnen gasten genieten van ‘8 The Experience’, het beste Wellness center van de Caribbean (door het Amerikaanse tijdschrift ‘Salon Today’ verkozen tot Salon of the Year 2016), de duikschool ‘Coral Divers’ met koraalrif direct gelegen voor het resort, het op Curaçao bekende fine-dining restaurant ‘Karakter’, het gloednieuwe restaurant ‘Koraal’ Rooftop Terrace en een eindeloos uitzicht op zee vanaf alle hotelkamers. De accommodaties zijn ook te boeken via touroperator TUI Nederland.

Over Oasis Parcs – www.oasisparcs.com
Oasis Parcs is een Nederlandse verhuurorganisatie van premium vakantieparken. Het is opgericht in 2013 door professionals met jarenlange ervaring in de vrijetijdsindustrie. Inmiddels heeft Oasis Parcs 3 resorts:

Oasis Parcs kenmerkt zich door kleinschalige resorts op bijzondere locaties, waarbij de focus ligt op kwaliteit en onderscheidende persoonlijke service voor een unieke beleving.

 

Verder lezen

Pure Luxe stapte binnen in de wereld van het Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam, een zeer aangenaam...

Wereldleiders zouden geen wereldleiders zijn als ze niet op z’n minst één eigen vliegtuig hebben....

De rijken der aarde verplaatsen zich op de meest uiteenlopende manieren als ’t aankomt op vervoer....