Sergio Hermans Frites Atelier in Den Haag is Vanaf Nu Geopend!

Het frietkot van de beroemde chefkok Sergio Herman in Den Haag is nu geopend! Maar naar de rest van Nederland: treur niet! Er zullen nog meer culinaire patatzaken van de beste man openen in de rest van het land. Zo zal er een in Arnhem, Amsterdam en Utrecht komen in de toekomst.

De zaak in Den Haag ligt op de Venestraat 7 en we zijn enthousiast want de frietjes zijn geweldig knapperig en komen in combinatie met speciale zelfgemaakte sausjes zoals basilicummayonaise. Kortom, smullen! Ga naar de website van Frites Atelier Amsterdam voor meer info!

p.s. de naam van de zaken is ‘Frites Atelier Amsterdam’ maar is nu dus als eerst gevestigd in Den Haag..!

Lees ook: Pure Luxe Experience: Ron Gastrobar Indonesia

Verder lezen

NOTE: het originele artikel is geschreven door SCMP, auteur bij Luxurylaunches.com. Goed eten is...

Afgelopen week wisten we jullie ‘foodies’ ineens te enthousiasmeren met een portie chicken wings...

We hebben al vaker gesproken over slimme zaken om in te investeren. Zo is het al jarenlang bekend...