Ambacht meets Art
Villa Massa Limoncello is dé limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Puur vakmanschap, waarbij nog altijd exclusief gebruik gemaakt wordt van de beste geteelde citroenen van de eigen citroengaard – La Grottelle – in Sorrento. De dikke schil – vol essentiële oliën – is het geheim van de ongekende kwaliteit en de unieke zachte smaak. Speciaal om de roots van Villa Massa op bijzondere wijze in beeld te brengen, heeft model en top fotografe in spé Kim Feenstra zich laten inspireren door Sorrento en omgeving, veel citroenen en de liefde voor limoncello. Kim combineert zwart-wit foto’s voor een authentiek karakter met foto’s in kleur om de kracht en de puurheid van de limoncello te benadrukken. De brand story wordt aan de hand van de verschillende foto’s verteld met een knipoog naar het traditionele recept en de officiële bereidingswijze van Villa Massa Limoncello.
Villa Massa Art Edition Gelatiera
Villa Massa Limoncello heeft de Gelatiera van kitchen lifestyle brand Boretti laten omtoveren tot een unieke art edition designed by Kim Feenstra. Dé kitchen essential voor deze zomer om te genieten van zelfgemaakt roomijs. Waan je in hartje Sorrento of aan de Amalfische rivièra en serveer met deze volautomatische roomijsmachine binnen een uur een verfrissende ijs-snack op een warme middag of een onweerstaanbaar dessert met Italiaanse twist als perfecte afsluiter van het (familie)diner. De digitale timer op het LCD display laat zien hoe lang het nog duurt voordat het ijs gereed is en met een capaciteit van twee liter is er meer dan voldoende ijs voor iedereen, wat tevens kenmerkend is voor de Italiaanse cultuur en tradities.
Meer informatie Villa Massa Limoncello: www.villamassa.nl.