Even resetten met een Detoxkuur van Sapje

Vakantie neem je om je geest en lichaam tot rust te laten komen, te resetten en weer op te laden en in balans te brengen. Je kunt dit ook aan de binnenkant van je lichaam bieden met behulp van een detoxkuur. Een sapkuur op basis van groentesap is een korte, vloeibare kuur, bedoeld om lichaam en geest te ondersteunen. De reinigende processen van een detox ondersteunen de algehele vitaliteit. Een detox kuur kun je zien als een onderdeel tot een gezond en gebalanceerd leven.

Het hoofddoel van een detoxkuur is je lichaam te ondersteunen om haar natuurlijke functies zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Net zoals je de filters van je auto regelmatig moet reinigen om de prestaties zo goed mogelijk te houden, zo kun je ook de ‘filters’ van je lichaam een schoonmaakbeurt geven. Een andere, net zo belangrijke, doel van een detoxkuur is het tijdelijk stoppen van ongezonde gewoontes zoals: roken, ongezond eten, alcohol en koffie drinken en die vervangen met voldoende rust en gezonde voeding om je optimaal te blijven voelen. Ook als je al jarenlang supergezond eet, kan het geen kwaad om van tijd tot tijd je lichaam te resetten. Je kunt een detoxkuur zien als een steuntje in de rug voor je lichaam.De kuur biedt het lichaam voldoende natuurlijke vitaminen, mineralen en veel microvoedingsstoffen. Wil je een start maken met het veranderen van je leefstijl en gezonder gaan eten? Wil jij je lichaam eens extra goed verzorgen? Ervaar dan onze detoxkuur met 100% biologisch, slowjuice en handgeperst groentesap.

Detoxkuur Plus
Wij nemen de proef op de som en gaan voor de Detoxkuur Plus. Deze complete super groene kuur is speciaal ontwikkeld voor personen die wat meer behoefte hebben aan meer groentesapjes en ook wat meer ervaring hebben met sapvasten. De detoxkuur+ bevat bovenop de 100% biologische en verse groentesapjes van onze standaard kuur ook extra groene cleanse shotjes, tarwegras shotjes en je krijgt extra groente sapjes. Deze super groene detox-kuur is een goede manier om je te helpen met een gezondere levensstijl. Je geeft je interne ecosysteem een fris en schoon startpunt.

De voordelen
Volgens experts kunnen sapkuren je helpen bij het ondersteunen van je immuunsysteem en je algehele vitaliteit (vitamine C), maar het hoofddoel van een detoxkuur is ondersteuning aan je lichaam geven om natuurlijke functies zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. De detox-kuur kan o.a je immuunsysteem ondersteunen (vitamine C). Het is goed voor de bloeddruk (kalium), heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid (magnesium). Ook is het goed voor de gemoedstoestand (B6), voor de concentratie, het geheugen, en houdt de geest helder (ijzer, zink).

Zelfs eens proberen? Klik dan hier door naar de website van Sapje..!

Nog meer (gezondheids) voordelen op een rij
– De detoxkuur zit bomvol antioxidanten uit Vitamine C en E en Zink welke beschermen tegen vrije radicalen
– Ondersteunt de reinigende werking van de lever (choline) en de spijsvertering (calcium).
– Rijk aan Vitamine C, A, B6, ijzer, koper, zink wat de afweer ondersteunt van je lichaam en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.
– Draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en een normale vruchtbaarheid van de man/vrouw (zink). Draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit (B6) en ondersteunt een normale hormoonproductie door de schildklier (jodium).
– Goed voor het hart (B1), heeft een gunstige invloed op de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine (ijzer), ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes (B6) en goed voor de bloeddruk (kalium)
– Draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten (Vitamine C), goed voor het zenuwstelsel (jodium), draagt bij aan het proces van celvernieuwing (magnesium) en ondersteunt de bloedstolling (Vitamine K).
– Activeert je natuurlijke energie in het lichaam (ijzer, magnesium, vitamine C, B1, B2, B3, B5, B6), bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning* (vitamine C), is goed voor de spieren (kalium), goed voor het skelet (fosfor), draagt bij aan fitheid (ijzer) en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid (magnesium).

– Goed voor de gemoedstoestand (B6), voor de concentratie, het geheugen, en houdt de geest helder (ijzer, zink).
– Houd je haren sterk, draagt bij aan normale haargroei voor het behoud van glanzend haar (Zink)
– Helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit (B3), ondersteunt het herstellend vermogen van de huid (B2), ondersteunt een normale pigmentatie van de huid (koper) en draagt bij voor de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen (vitamine C).
– Goed voor de nagels (zink), draagt bij aan een sterk gebit (calcium) en ondersteunt de tanden (fluoride).
– Is goed voor het gezichtsvermogen (B2), ondersteunt de conditie van het oog (zink) en om scherp te blijven zien in het donker (vitamine A).
– Je wordt een stuk bewuster van voeding.
– En tot slot kun je een algeheel ‘schoon’ en gezond gevoel ervaren.

* Het gunstige effect wordt verkregen door een inname van 200mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Verder lezen

Een goede fles whisky is tijdens de feestdagen nooit weg. Bij een van de bekendste Schotse...

 Met de feestdagen voor de deur zijn we altijd op zoek naar iets speciaals. Of het nu een speciaal...

Pure Luxe stapte binnen in de wereld van het Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam, een zeer aangenaam...